Přejít k obsahu
Průvodce
Blog
Recepty
Obchod
Menu
Průvodce
Blog
Recepty
Obchod
Close Trigger
0,00
Kč
0
Cart
Recepty
Hovězí polévka s játry
Ingredience:
Hovězí maso
Hovězí vývar
Játra
Sůl
Návod pro přípavu:
Hovězí maso a játra nakrájejte na podobně velké kostky o velikosti asi jednoho centimetru.
Osmahněte je na plotně, ale nedělejte si starosti s jejich propečením.
Hovězí maso a játra vložte do velkého hrnce.
Zalijte hovězím vývarem a dolijte vodou.
Do vody na vaření přidejte velkou špetku soli a přiveďte ji k mírnému varu.
Snižte teplotu a vařte alespoň 30 minut.
K zahuštění použijte ponorný mixér.
Průvodce
Blog
Recepty
Obchod
Průvodce
Blog
Recepty
Obchod
0,00
Kč
0
Cart